WIE KAN HELPEN?


Ik ben volop bezig aan mijn volgende Bonnard en Brunello thriller. De aandachtige lezer weet dat niemand de voornaam kent van het hoofdpersonage Bonnard, zelfs haar minnaar Brunello niet. Hij noemt haar Sigi en dat heeft zoals jullie weten iets te maken met haar tattoodoolhofje, maar dat is niet haar echte naam.

Ik zou graag suggesties krijgen voor de bekendmaking van haar voornaam. Een voornaam die echt past bij haar persoonlijkheid. De persoon die mij de mooiste en best passende naam suggereert door mij een mailtje te sturen op joan0617@telenet.be, krijgt mijn volgende Bonnard & Brunello gratis toegestuurd en in day boek zal ook de voornaam onthuld worden!

Veel succes. Ik hoop op veel reacties van mijn trouwe lezers.

met warme groet

Johan

PS: ook mijn 'Honden zijn ook maar mensen' is in volle ontwikkeling!


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic