Bonnard en Brunello IV komt eraan


'De bilboquet van de Koning' wordt ongetwijfeld de spannendste misdaadroman van de reeks: niet alleen komt een nieuw personage het team van Bonnard versterken, maar de moord in de brocantewereld wordt een ingewikkeld kluwen met zaken die Bonnard en Brunello leiden naar een cold case van vijftig jaar geleden. De roman etaleert verrassende wendingen en een vleugje erotiek, ingrediënten waar de auteur een patent lijkt op te hebben.

De roman verschijnt eind juni bij Partizaan.be, maar je krijgt nog een persoonlijke uitnodiging begin juni.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

FOLLOW ME

  • Facebook Social Icon

© 2016 by Johan D'Haveloose

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now