De bilboquet van de Koning


De vierde Bonnard & Brunello misdaadroman komt eraan.

De bilboquet van de Koning wordt voorgesteld op zondag 25 juni in de Brielpoort in Deinze om 11h.

Wil je er graag bij zijn? Geef me gewoon een seintje alsjeblief - dat is nodig voor de catering.

beste B-vriend

Leuk nieuws!

Ik ben trots om jou te kunnen uitnodigen op de persvoorstelling van mijn vierde Bonnard & Brunello in de Brielpoort in Deinze. Na Moordgriet over een moord in Zomergem, De Sterspeler, over de moord op een jonge voetballer in de Ghelamco Arena en Het Finse Meisje over de moord op een knappe Erasmusstudente aan Hogeschool Gent, staat het team van Bonnard in De Bilboquet van de Koning voor een enorme uitdaging, met roots in een cold case van van 50 jaar geleden…spanning gegarandeerd

Mag ik jou vragen mij per kerende te laten weten of je de presentatie kunt bijwonen, zo kunnen we precies weten wat er moet voorzien worden qua catering want er zal natuurlijk een hapje en een drankje voorzien worden. Mocht je je afvragen waarom de voorstelling precies in de Brielpoort plaatsvindt: op die dag is er een brocante- en rommelmarkt, en je raadt het al, de moord gebeurt precies in die wereld. Ik kon me geen betere setting voorstellen, met dank aan de organisator, de heer De Dapper.

Mocht je om 11 uur niet aanwezig kunnen zijn, geen nood. Ik heb een stand gekregen en sta er nog de hele namiddag ter beschikking, maar dan mis je wel het drankje en hapje helaas. Uiteraard kun je later ook het boek kopen, ofwel via mijn website www.dazzlingdasha.com of die van mijn uitgever, Partizaan.be, of, en dat is altijd het leukst, bij mij persoonlijk.

Alvast bedankt voor een snelle reactie.

met warme groet

Johan D’Haveloose

0473472000

PS: Ook al loopt er een rode draad door de B&B romans, elke roman kan makkelijk apart gelezen worden.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic