Persmoment nieuw kinderboek 13 november 2017 om 15.00 uur


Finn en Fran in Twirlitopia Johan D'Haveloose

Lieve ouders, grootouders, fans van kinderboeken (en die een of twee fans van mijzelf misschien):

Ik heb mijn manuscript van Finn en Fran al deels voorgelezen in klas 3A van juf Trui en de respons was bijzonder goed. De inhoud verklap ik nog niet maar het leert de kinderen dat liegen, vals spelen en (cyber)pesten totaal fout zijn.

Er is een persmoment voorzien op 13 November om 15.00 stipt in de klas van juf Trui, waarbij het boek wordt voorgesteld aan de pers.

Alle kinderen zullen een tekening maken over het kinderboek. Ze mogen zelf kiezen welk personage uit het boek het meest aanspreekt en daar hun fantasie over uitleven. Die tekeningen zullen allemaal in de klas uithangen en de kinderen zullen er persoonlijk uitleg over geven.

Het boek zal net als mijn vorig kinderboek 'Waar is Oscar?' een gladde, sterke kaft hebben zodat ook kleine handjes het vrij kunnen ontdekken. De fraaie tekeningen zijn ook weer van de hand van Elleke Waterblé. Het boek kan gelezen worden door kinderen vanaf zeven tot twaalf jaar oud, en uiteraard voorgelezen worden aan kleuters tot zes jaar.

Liefst mama, papa, oma, opa, pluspapa, plusmama, grote broer, grote zus, suikeroom of -tante, doe jullie schattebout (en arme Johan) een ongelooflijk plezier en kom langs op maandag 13 November naar klas 3A in de Sint-Martinusschool Dreef 47 te Zomergem om te genieten van een glaasje en een kleine snack. Graag een seintje i.v.m. de catering.

Het spreekt vanzelf dat jullie ook gewoon het kinderboek kunnen bestellen (20€) bij mij persoonlijk en dan zorg ik wel dat het bij jullie terecht komt.

Met warme groet

Johan D'haveloose

0473.472.000

JOAN0617@TELENET.BE

Finn


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic