Leuk nieuws!


Vandaag ben ik bij een aantal belangrijke plaatsen mogen langsgaan om een beetje reclame te maken voor mijn nieuw kinderboek 'Finn en Fran in Twirlitopia' en daar wat boeken te laten of affiches.

Wie in de buurt van dagbladhandel MAXIM in Maldegem woont kan nu reeds mijn boek aanschaffen bij de charmante Maxim ( no doubt he takes after his mother and grandfather!). Wiie in de buurt woont van de Carrefour in Deinze bij de sympathieke Peter of dichtbij de supervriendelijke Ann-Sophie (baasje van Jack, een pet uit de duizend) van AD Delhaize in Lovendegem, die kan vanaf vandaag reeds het boek kopen en zijn kind/kleinkind een superkadootje bezorgen.

Ook in de prachtig vernieuwde bibliotheek van Maldegem en in de Maldegemse broederschool kent men het werk van Johan D'Haveloose nu. Het zou mijn grootoom Marnix D'Haveloose, de beeldhouwer van Mevrouw Courtmans, met fierheid vervuld hebben dat te mogen meemaken.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic