FOMO?: Hier is Marloes Poes


Beste lezers

Het is zover. Ik ben blij jullie te kunnen aankondigen dat mijn nieuwe kinderboek zo goed als klaar is. Marloes Poes is de titel. Het gaat over een meisje dat alles heeft maar zich toch verveelt. Ze is jaloers op Lola,de kartuizerkat van haar ooms Mats en Milan. En onder het credo van 'be careful what you wish for...' wordt ze dankzij de tussenkomst van een fee inderdaad een poes.

Zal het haar gelukkig maken? Welke avonturen zal ze allemaal bellen. Is het gras inderdaad groener aan de andere kant?

De tweede reden waarom ik zo blij ben is dat ik nu eindelijk een echte, professionele uitgever heb, aquaZZ. Surf maar eens naar www.aquaZZ.com om Johan D'Haveloose en Marloes Poes te checken.

In oktober lees ik fragmenten uit het boek voor in het tweede leerjaar van de Sint-Martinusschool en van de Zandloper in Zomergem. De bedoeling is een heus projectje uit te werken met de leerlingen waarbij we vakoverschrijdend zullen werken.

Wie nu al Marloes Poes wil bestellen hoeft niet te wachten tot oktober. Een seintje naar mij op joan0617@telenet.be of johandhaveloose@teachers.org of via een simpel tekstbericht op +32/473472000 en ik zorg ervoor dat het boek ter bestemming komt. Uiteraard kan je het boek ook bestellen via mijn uitgever.

Het boek kost 15€ en is geschikt voor kinderen vanaf het derde kleuterklasje (om voor te lezen) tot het zesde leerjaar, want het boek reikt naast een spannend avontuur ook uitstekende waardenaam.

Aarzel niet en doe je kroost een plezier, het boek lezen is waardevoller. Ik heb ook ervaren dat heel wat grootouders mijn kinderboeken kopen om voor te lezen, of dat vrienden een boek kopen als geboortegeschenkje met een speciale dedicatie vooraan in het boek, een persoonlijker geschenk bestaat niet.

alvast bedankt om dit te lezen.

warme groet

johan


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic