Een druppel liefde

Een Joods gezegde 'Een druppel liefde kan een oceaan aan tranen veroorzaken'.

Deze familiekroniek overspant de twintigste eeuw. Nera, wiens vrouwelijkheid ontluikt net op het ogenblik dat de Tweede Wereldoorlog begint, leert op pijnlijke wijze hoe de tijdsgeest, de omstandigheden en haar overgeërfde karaktertrekken haar langzaam maar zeker meesleuren in een stroom van passie, wraak , dood en depressie...

Ook mijn uitgever was onder de indruk van het verhaal en ik weet zeker dat het verhaal niemand ongevoelig zal laten.


'Een druppel liefde' heb ik geschreven naar aanleiding van een schilderij dat mij meteen aansprak. Het jonge meisje met ingetogen blik intrigeerde meteen en ik heb haar levensverhaal gefantaseerd en neergeschreven.

De roman zal - als het coronavirus ondertussen onder controle is - voorgesteld worden op zaterdag 30 mei 2020 in 't Oud Stadhuis in Maldegem om 11.00 uur. De voorstelling wordt opgeluisterd door 'Con Pasión' (piano - bariton en sopraan), gevolgd door hapje en drankje. Wie ook aanwezig wil zijn kan mij altijd mailen via florcha4452@gmail.com

Wie niet kan wachten tot 30 mei kan het boek nu al bestellen ofwel bij mij ofwel bij mijn uitgever AquaZZ.com ISBN 9789493023482Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic